Έχετε μόνο ένα κλειδί για το αυτοκίνητο σας;

Έχετε μόνο ένα κλειδί για το αυτοκίνητο σας;

Είστε χωρίς εφεδρικό κλειδί για το αυτοκίνητο σας; Έχετε σκεφτεί πόσο εύκολο και ανθρώπινο είναι να χαθεί το μοναδικό κλειδί ή να χαλάσει; Τι θα συμβεί μετά; Για να διαπιστώσετε και μόνοι σας πηγαίνετε στο αυτοκίνητο σας χωρίς το κλειδί σας. Τι μπορείτε να κάνετε με το αυτοκίνητο σας χωρίς να έχετε κλειδί; Είναι σαν να μην έχετε αυτοκίνητο.

Πέρα από το να χαθεί ένα κλειδί, ένα κλειδί μπορεί ακόμα και να χαλάσει και να μην βάζει μπροστά το αυτοκίνητο σας. Με ένα δεύτερο εφεδρικό κλειδί είστε πολύ πιο ασφαλείς.

Φροντίστε άμεσα να αποκτήσετε ένα εφεδρικό κλειδί για το όχημα σας. Μην το αμελείτε.

Ποια η διαδικασία για να βγάλετε ένα δεύτερο κλειδί για το αυτοκίνητο σας

Η διαδικασία για τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι απλή. Καταρχήν τα κλειδιά των αυτοκινήτων από το 1998 και μετά έχουν immobilizer και πολλά έχουν και τηλεχειρισμό. Στα περισσότερα αυτοκίνητα το απαραίτητο για να βάλει μπροστά είναι το immobilizer. Άλλα αυτοκίνητα διαθέτουν και τηλεχειρισμό αυτή η λειτουργία σε πολλά αυτοκίνητα δεν είναι απαραίτητη. Είναι καθαρά στην επιλογή σας αν το δεύτερο κλειδί θα είναι με τηλεχειρισμό ή μόνο με immobilizer.

Κάποια αυτοκίνητα γίνετε αντίγραφο του κλειδιού χωρίς να χρειάζεται το αυτοκίνητο, κάποια όμως χρειάζεται και το αυτοκίνητο. Για περισσότερα καλό είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σύμφωνα με το αυτοκίνητο που έχετε.

Ο χρόνος που θα χρειαστείτε για να γίνει το αντικλείδι του αυτοκινήτου

Ο μέσος χρόνος για να γίνει ένα κλειδί αυτοκινήτου με immobilizer είναι περίπου στα 10 με 15 Λεπτά.

Ο μέσος χρόνος για ένα κλειδί με immobilizer και τηλεχειρισμό είναι στα 30 λεπτά περίπου.

Πόσο θα κοστίσει το κλειδί;

Το κόστος για ένα κλειδί immobilizer είναι από 30€ έως 50€ και σε σπάνιες περιπτώσεις 60-70€

Για κλειδί με immobilizer και τηλεχειρισμό ξεκινάει το κόστος από 70€ έως 100-120€ για τα περισσότερα αυτοκίνητα

*Όλες οι προαναφερόμενες τιμές είναι περίπου, το κάθε αυτοκίνητο η χρονολογία και ο τύπος του αυτοκινήτου καθορίζουν και το κόστος του κλειδιού.

Σε κάθε περίπτωση καλέστε μας για να πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε σύμφωνα πάντα με το αυτοκίνητο που έχετε. Για την άμεση εξυπηρέτηση σας και τις σωστές πληροφορίες να γνωρίζετε τον τύπο του αυτοκινήτου που έχετε, την χρονολογία του και τι κλειδί θέλετε, μόνο με immobilizer ή και με τηλεχειρισμό.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *