Έχετε θωρακισμένη πόρτα με παλαιού τύπου κλειδαριά;

Γνωρίζετε ότι οι κλειδαριές που χρησιμοποιούσαν στις θωρακισμένες πόρτες είναι παλιάς τεχνολογίας;(30 χρόνων περίπου)Είναι πλέον ο πιο εύκολο στόχος για τους διαρρήκτες.Τα κρούσματα καθημερινά αυξάνονται.

Έχετε και εσείς κλειδί στην πόρτα σας το τύπου χρηματοκιβωτίου; Φροντίστε για την άμεση αναβάθμιση της πόρτα σας με νέου τύπου κλειδαριά υψηλής ασφάλειας.Κρατήστε τους διαρρήκτες έξω από το σπίτι σας.Μπορείτε μην το αμελείτε.

Δείτε εδώ Κλειδαριές νέου τύπου για πόρτες θωρακισμένες.

Συχνά ακούμε και μπορεί να είστε και εσείς ένας από τους ανθρώπους που λέτε:Σιγά μωρέ δεν αλλάζω κλειδαριά γιατί όλα μπορούν να τα ανοίξουν οι διαρρήκτες.Μην πέφτετε στην παγίδα αυτήν,μην περιμένετε να νιώσετε το άσχημο συναίσθημα ότι κάποιος άγνωστος κατάφερε και εισέβαλε στο σπίτι μου.Μην περιμένετε να χάσατε πολύτιμα αντικείμενα και μετά να πάρετε τα μέτρα σας.Μην περιμένετε να είναι αργά για κάτι που μπορείτε και είναι στο χέρι σας να προλάβετε να μην γίνει.

Ότι κλειδώνει;….Ξεκλειδώνει σωστά!

Αλλά το θέμα όλο βρίσκεται στους χρόνους που χρειάζεται οι κάθε κλειδαριά για να ανοίξει από τους διαρρήκτες.Υπάρχουν κλειδαριές που ανοίγουν σε μόλις 1 λεπτό αθόρηβα και κλειδαριές που θέλουν να ανοίξουν από γνώστη τουλάχιστον 1 ώρα και με πολύ θόρυβο αφού τα μέταλλα που έχουν οι νέου τύπου κλειδαριές χρειάζονται σίγουρα δράπανο και ειδικά τρυπάνια!Και τώρα σκεφτείτε,ένας διαρρήκτης με ποια πόρτα θα ασχοληθεί για να κάνει διάρρηξη;

Ρωτήστε μας η ασφάλεια του σπιτιού σας είναι και δική μας ευθύνη.

Προστατέψτε την οικογένεια σας και την περιουσία σας από τους επίδοξους διαρρήκτες.

Δείτε κλειδαριές νέου τύπου για πόρτες Θωρακισμένες

Για την αλλαγή της κλειδαριάς και για την επιλογή της νέας κλειδαριά για την θωρακισμένη πόρτα σας θα σας βοηθήσουν οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας. Καλέστε μας ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας.

Κλειδαράς Αφοί Λάσδα κοντά σας με αξιοπιστία και συνέπια από το 1979.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *