Κλειδαράς Μενίδι

Κλειδαράς Μενίδι άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο 6976032760/2105730533

Κλειδαράς Μενίδι.

Κλειδαράς Άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες οικονομικά,αξιόπιστη εργασία,χωρίς ζημιές.Άνοιγμα όλων των κλειδαριών,αυτοκινήτων,χρηματοκιβωτίων.Αλλαγή τοποθέτηση όλων των τύπων κλειδαριών.Κλειδαριές ασφαλείας θωρακισμένων πορτών και νέας γενιάς ηλεκτρομηχανικές.

Κάντε κλικ εδώ και μεταβείτε στο eshop μας για online αγορές.

Κλειδαράς Αιγάλεω

Το κατάστημά μας διαθέτει εξειδικευμένους τεχνικούς με πολυετή πείρα, πρόθυμους να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Στόχος της επιχείρησης μας είναι η πληρέστερη ενημέρωσή σας γύρω από θέματα που αφορούν την ασφάλεια του σπιτιού και του επαγγελματικού σας χώρου και η άμεση ικανοποίηση των απαιτήσεών σας.για αυτό φροντίζουμε ολα αυτά τα χρόνια

Στα πλαίσια των υπηρεσιών μας με υπευθυνότητα, αξιοπιστία, εγγυημένη απόδοση και προσιτές τιμές αναλαμβάνουμε τις ακόλουθες εργασίες:

Άνοιγμα παντός τύπου κλειδαριών (απλές, ασφαλείας , αυτοκινήτων, λουκέτων, χρηματοκιβωτίων).

Τοποθέτηση – επισκευή – αντικατάσταση παντός τύπου κλειδαριών.

Αντιγραφή παντός τύπου κλειδιών (απλά, ασφαλείας, immobilizer αυτοκινήτων).

Λουκέτα όλων των τύπων.

Ασφάλειες  σε ρολά, συρόμενων παραθύρων.

Χρηματοκιβώτια όλων των τύπων.

Επισκευές και αλλαγές σε ρολά, αντικατάσταση των ξύλινων σε πλαστικά ή αλουμίνια.

Σούστες (μηχανισμοί επαναφοράς).

Τηλεκοντρόλ για γκαραζόπορτες.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε,με οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με την κλειδαριά του σπιτιού σας του γραφείου σας του καταστήματος σας η του αυτοκινήτου σας.Όλοι οι τεχνικοί μας κλειδαράδες είναι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι να μπορούν να αντιμετωπίσουν και την πιο δύσκολη περίπτωση.

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται 40 χρόνια  στο χώρο.
Προσφέρουμε υπηρεσίες κλειδαρά με σεβασμό στο επάγγελμα και στους πελάτες μας!Είναι σημαντικό για εμάς από την πρώτη φορά που θα μας καλέσετε για να έρθουμε στο χώρο σας να σας ανοίξουμε την πόρτα σας ή να σας αλλάξουμε η κλειδαριά σας να κρατήσετε το τηλέφωνο μας.Για αυτό σας εξασφαλίζουμε ότι μαζί μας θα είστε σίγουρα ικανοποιημένοι.

Η ασφάλεια του σπιτιού σας από τους διαρρήκτες είναι και δική μας ευθύνη.Ρωτήστε μας για την κλειδαριά της πόρτα σας και πως θα έχετε ήσυχο το κεφάλι σας ότι δεν θα πέσετε θύμα κλοπής.

Για ότι χρειάζεστε ή αν δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε μπορείτε να μας καλέσετε και άμεσα να σας βοηθήσουμε.

Κλειδαράς Αχαρναί τηλέφωνο επικοινωνίας 2102626416 και 6976032760