Τι κόστος έχει ένα κλειδί αυτοκινήτου;

Τι κόστος έχει ένα κλειδί αυτοκινήτου;

Πόσο κοστίζει ένα κλειδί αυτοκινήτου;

Η πιο συχνή ερώτηση που καλούμαστε καθημερινά να απαντήσουμε, σίγουρα για να είσαι εδώ είναι ένα ερώτημα που σε απασχολεί.

Έχασες το δεύτερο κλειδί του αυτοκινήτου σου ή αγόρασες πρόσφατα ένα αυτοκίνητο και στο παραδώσανε με ένα κλειδί. Για να είσαι εδώ σκέφτεσαι ότι χρειάζεσαι ένα δεύτερο κλειδί. Πολύ καλά το σκέφτεσαι διότι ένα κλειδί είναι σαν να μην έχεις κανένα. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχεις δύο κλειδιά πλήρης λειτουργικά για το όχημα σου. Αν το ένα χαλάσει ή χαθεί να έχεις κλειδί εφεδρικό για να μπορείς να κινήσεις το αυτοκίνητο σου. Στην περίπτωση που θα έχεις ένα κλειδί και πάθει κάποια βλάβη ή το χάσεις δεν θα μπορείς να βάλεις μπροστά το αυτοκίνητο σου.

Όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν δυο κλειδιά λειτουργικά για το όχημα σου. Αυτός ο πρόλογος που διαβάζεις δεν έχει σκοπό να σε κουράσει. Σκοπός όλου αυτού του προλόγου που διαβάζεις είναι να κατανοήσεις πως αν έχεις ένα κλειδί και πάθει κάτι τότε έμεινες εκεί που είσαι και δεν μπορείς να φύγεις με το όχημα σου. Χωρίς κλειδί είναι σαν να μην έχεις όχημα!

Όλα τα αυτοκίνητα από το 1996 και έπειτα διαθέτουν το σύστημα ακινητοποίησης του οχήματος (αντικλεπτικό σύστημα) που σίγουρα θα το έχεις ακούσει λίγο πολύ το λεγόμενο immobilizer. Χωρίς το immobilizer λοιπόν ο κινητήρας του αυτοκινήτου δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί.

Θα αναφέρω τιμές όμως είναι τελείως ενδεικτικές, για την ακριβής τιμή για κλειδί για το όχημα σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και να γνωρίζετε ακριβώς το μοντέλο και την χρονολογία του οχήματος σας. Πάμε όμως να δούμε μερικές τιμές σε αυτοκίνητα που θέλετε δεύτερο κλειδί απλό χωρίς τηλεχειρισμό.

Οι τιμές για ένα αντίγραφο κλειδί που διαθέτει immobilizer αλλά θα είναι χωρίς τηλεχειρισμό κυμαίνεται από 30€ έως 50€. Σας τονίζω όμως, πως οι τιμές που αναφέρουμε είναι περίπου. Για να έχετε ακριβής τιμή θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας δώσουμε τιμή για το δικό σας όχημα.

Ας δούμε τώρα την περίπτωση που θέλετε ένα αντικλείδι που να έχει immobilizer και τηλεχειρισμό εκεί είναι λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα όσο αφορά την τιμή. Πολύ χοντρικά θα αναφέρω ότι ξεκινάνε από 80€ και πάνω.

Οι τιμές που αναφέρονται παραπάνω είναι απλά για να πάρετε μία γεύση για το τι μπορεί να κοστίζει ένα αντίγραφο κλειδί για το όχημα σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μάθετε ακριβώς το κόστος για το δικό σας όχημα.

Τι κόστος έχει ένα κλειδί αυτοκινήτου;
.

Αλλά άρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν