Βράχηκε το κλειδί του αυτοκινήτου

Βράχηκε το κλειδί του αυτοκινήτου

Για να είστε σε αυτό το άρθρο μάλλον έχετε πάθει εσείς ή κάποιος δικό σας κάτι ανάλογο. Δυστυχώς βρεθήκατε στην δυσάρεστη θέση να βγάλετε το κλειδί σας από το νερό. Ελπίζω μέχρι στιγμής να μην έχετε πατήσει κάποιο κουμπάκι για να δείτε αν λειτουργεί. Αν ακόμα δεν έχετε πατήσει κουμπί στο κλειδί που μόλις βγάλατε από το νερό διαβάστε παρακάτω για να σώσουμε τελικά κλειδί σας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις όταν ένας άνθρωπος διαπιστώσει πως βούτηξε στη θάλασσα με το κλειδί του ή το έπλεινε στο πλυντήριο απευθείας δοκιμάζετε αν το κλειδί δουλεύει. Εκεί σίγουρα θα είναι η τελευταία του φορά που θα δουλέψει. Με το που διαπιστώσετε πως ένα κλειδί ή ένα κοντρόλ έχει βραχεί πριν το δοκιμάσετε αν λειτουργεί θα πρέπει να κάνετε κάποιες ενέργειες που θα σας αναφέρω παρακάτω.

Φυσικά αν στα χέρια σου έχεις ένα βρεγμένο κοντρόλ ή ένα κλειδί αυτοκινήτου διάβασε παρακάτω προσεκτικά για να το σώσεις:

  1. Αφαίρεσαι άμεσα την μπαταρία. Άμεσα μην χάνεις καθόλου χρόνο, όσο δεν έχει περάσει ρεύμα από την πλακέτα ακόμα δεν έχει βραχυκυκλώσει.
  2. Προσπαθήστε να το αφήσετε να στεγνώσει
  3. Μας το φέρνετε από το κατάστημα μας να του κάνουμε τον απαραίτητο καθαρισμό για να γίνει η προσπάθεια να σωθεί.

Αν λοιπόν σας έχει βραχεί το κλειδί σας ή κάποιο ηλεκτρονικό κοντρόλ ΜΗΝ ξεχάσετε ότι δεν πρέπει να λειτουργείση καθόλου. ΜΗΝ ξεχάσετε να αφαιρέσετε άμεσα την μπαταρία και στην συνέχεια να μας το φέρετε για να μπορέσουμε να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες για να σώσουμε το κλειδί σας.

Μην διστάσετε αν έχετε κάποιο πρόβλημα με το κλειδί σας να επικοινωνήσετε μαζί μας!!

.

Κλειδαράς Αφοί Λάσδα Πετρουπόλεως 21 Ίλιον

Τα πάντα για το κλειδί σας!!