Επισκευή κλειδαριών αυτοκινήτων

Επισκευή κλειδαριών αυτοκινήτων

Προσπάθησαν να διαρρήξουν το αυτοκίνητο σας και δεν λειτουργούν οι κλειδαριές , έχει φθαρεί ο διακόπτης της μίζας και δεν λειτουργεί σωστά; Μπορούμε να σας επισκευάσουμε τις κλειδαριές και τον διακόπτη της μίζας ότι και αν έχουν πάθει. Σε περίπτωση που χρειάζεστε καινούρια κλειδαριά προσαρμόζουμε το υπάρχον κλειδί του αυτοκινήτου σας στη καινούρια κλειδαριά. Σε καμία περίπτωση δεν θα έχετε άλλο κλειδί για την πόρτα και άλλο για τον διακόπτη. Άλλωστε αυτό δεν θα ήταν πρακτικά καθόλου καλό.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορεί ο κύλινδρος της πόρτας του αυτοκινήτου ή ο διακόπτης της μίζας να μην λειτουργεί πλέον καλά.

Αν αντιληφθείτε να “μαγκώνει” ο διακόπτης της μίζας του αυτοκινήτου μην καθυστερείτε την επισκευή του. Αυτή η ένδειξη το μάγκωμα δηλαδή που νιώσατε μπορεί να έχει στην συνέχεια άσχημες επιπτώσεις. Το πιθανότερο είναι ότι το επόμενο, σε λίγο χρονικό διάστημα από την ώρα που νιώσατε ότι δυσκολεύει το κλειδί στον διακόπτη θα μπλοκάρει εντελώς και δεν θα μπορείτε να μετακινήσετε το αυτοκίνητο σας.

Μην αμελείτε την επισκευή του.

Όταν επισκευάζουμε τον διακόπτη της μίζας ενός οχήματος όλα τα εσωτερικά εξαρτήματα του κυλίνδρου αλλά και του κυρίως σώματος αντικαθίστανται με καινούρια ανταλλακτικά, ο διακόπτης θα λειτουργεί ξανά όπως καινούριος. Θα ξανά γίνει καινούριος για άλλα τόσα χρόνια.

Συμβουλή-Σημαντική πληροφορία

Τι μπορείτε τώρα να κάνετε για να αποφύγετε μία τέτοια ζημιά στον διακόπτη του οχήματος σας; Είναι απλό, αλλά πολύ χρήσιμο. Τσεκάρετε το κλειδί του αυτοκινήτου, ιδανικά τώρα που διαβάζετε αυτό εδώ το άρθρο.

Πάρτε στα χέρια σας το κλειδί του αυτοκινήτου σας και παρατηρήστε την λάμα το μεταλλικό κομμάτι του κλειδιού που βάζετε στον διακόπτη. Αν δείτε να έχει φθορές και αλλοιώσεις ελάτε αμέσως να βγάλουμε ένα καινούριο αντίγραφο. Η άμεση αντικατάσταση ενός φθαρμένου κλειδιού θα σας γλιτώσει από πολλά επιπλέον έξοδα.

Αν έχει φθαρεί το κλειδί του αυτοκινήτου σας έχει φθαρεί και η κλειδαριά. Όσο χρησιμοποιείτε αυτό το φθαρμένο κλειδί φθείρει περισσότερο τον κύλινδρο από τον διακόπτη και το αποτέλεσμα είναι να χαλάσει και να πάθει ότι σας ανάφερα παραπάνω.

Με το να φτιάξουμε ένα νέο κλειδί παρατείνετε ο χρόνος αρκετά για να πάθει τελικά βλάβη. Πάντα υπάρχουν μικρά πράγματα που μπορούν να σας γλιτώσουν από μεγάλα προβλήματα. Αρκεί να δράσετε άμεσα

Για όπιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε με την κλειδαριά του αυτοκινήτου σας καλέστε μας στο 2102626416 και 6984944444 και ρωτήστε μας για το δικό σας πρόβλημα στην κλειδαριά του οχήματος σας.

Για περισσότερα προϊόντα επισκεφθείτε το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα locksonline.gr

Κλειδαράς Αφοί Λάσδα, κοντά σας με αξιοπιστία και συνέπεια από το 1979

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6976032760 και 2102626416

Το κατάστημα που αναλαμβάνει κλειδιά και κλειδαριές αυτοκινήτων είναι Πετρουπόλεως 21 Ίλιον