Ηλεκτρονική κλειδαριά σε πόρτα αλουμινίου

Ηλεκτρονική κλειδαριά σε πόρτα αλουμινίου

Ηλεκτρονική κλειδαριά σε πόρτα αλουμινίου

Κλειδαριές νέου τύπου κατάλληλες για πόρτες αλουμινίου εισόδου. Παρακάτω θα αναλύσουμε και θα εξηγήσουμε τις κλειδαριές νέου τύπου με αυτόματο κλείδωμα σε πόρτα εισόδου πολυκατοικίας, αλουμινίου. Υπάρχουν αρκετές επιλογές, ωστόσο όμως δεν είναι όλες στο ίδιο επίπεδο ασφάλειας. Άλλες προσφέρουν ασφάλεια και άλλες μόνο αυτόματο κλείδωμα, τι εννοώ μόνο αυτόματο κλείδωμα; Κλειδώνουν μεν αλλά η ασφάλεια είναι μηδαμινή. Ο σκοπός του να επιλέξετε μία κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος είναι η μεγαλύτερη ασφάλεια, αν η επιλογή του αυτόματου κλειδώματος δεν είναι σωστή τότε δεν θα έχετε και ασφάλεια.

Το συχνό φαινόμενο στις πολυκατοικίες είναι ότι εύκολα παραβιάζουν την είσοδο μπαίνουν και συνήθως λεηλατούν ότι βρουν στην πολυκατοικία π.χ ποδήλατα, ακόμα και παπούτσια. Μία πόρτα ξεκλείδωτη ανοίγει πάρα πολύ εύκολα σε μόλις 1 δευτερόλεπτο χωρίς καθόλου θόρυβο.

Βάλτε ένα τέλος σε αυτό. Με τις κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος θα έχετε την είσοδο της πολυκατοικίας σας πάντα κλειδωμένη και δεν θα μπορεί πλέον ο κάθε επιτήδειος να μπει και να λεηλατήσει ότι αφήνει κανείς στην είσοδο της πολυκατοικίας σας.

Όπως προανέφερα σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε ότι αφορά την πόρτα εισόδου που είναι αλουμινίου. Θέλω εδώ να τονίσω και να σας πω ότι το αλουμίνιο σαν μέταλλο ανήκει στην κατηγορία των εύκαμπτων μετάλλων. Τι σημαίνει αυτό; Μία πόρτα αλουμινίου είναι πιο ευάλωτη να ανοίξει διότι με ένα λοστό ακόμα και κλειδωμένη να είναι θα υποχωρήσει η γλώσσα (αν είναι απλή) και θα ανοίξει διότι έχει ανοχή μεγάλη σαν μέταλλο.

Μπορούμε όμως και υπάρχουν τρόποι να ασφαλιστεί σωστά μία πόρτα αλουμινίου και ο επιτήδειος να μείνει έξω από την περιουσία σας!!!!

Πάμε τώρα να δούμε πως θα αφήσουμε έξω τους κλέφτες από την πολυκατοικίας σας.

Η καλύτερη και πιο ασφαλείς επιλογή για πόρτα αλουμινίου σε είσοδο πολυκατοικίας είναι κλειδαριές 3ιών σημείων. Δηλαδή κλειδαριά που κλειδώνει σε 3 σημεία. Ο τρόπος λειτουργείας της κλειδαριάς έχει ως εξής: Κάθε φορά που η πόρτα κλείνει κλειδώνει αυτόματα η κλειδαριά σε 3 σημεία, για να βγείτε έξω από την πολυκατοικία κατεβάζετε απλά το χερούλι της πόρτα σας και η πόρτα ξεκλειδώνει μόλις βγείτε η πόρτα ξανά κλειδώνει, για να μπείτε ο βασικός τρόπος είναι με το κλειδί μηχανικά όπως και με την απλή κλειδαριά, όταν έρχεται ένας επισκέπτης πατάτε το κουδούνι κανονικά και η πόρτα ξεκλειδώνει, μπαίνοντας ο επισκέπτης η πόρτα ξανά κλειδώνει. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος η πόρτα παραμένει κλειδωμένη, μηχανικά λειτουργεί κανονικά και δεν υπάρχει περίπτωση εγκλωβισμού. Υπάρχει δυνατότητα να ανοίγετε την πόρτα πέρα από το κλειδί και με άλλους τρόπους όπως για παράδειγμα με κάρτα ή με κωδικό. Η επιλογή είναι δική σας.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κάνετε την πόρτα αλουμινίου αυτόματου κλειδώματος, δεν τους αναφέρω όμως διότι δεν προσφέρουν ασφάλεια. Η κλειδαριά 3ιών σημείων που σας προτείνω είναι αυτή που δίνει και την μέγιστη ασφάλεια στην πόρτα σας. Φυσικά μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας ή να έρθετε από το κατάστημα μας και να τα δούμε όλα από κοντά, να μας πείτε τη ανάγκη θέλετε να καλύψετε στην πόρτα εισόδου σας και εμείς να σας βρούμε την καλύτερη λύση.

Όλα τα παραπάνω που διαβάσατε αφορούν πόρτα εισόδου αλουμινίου!

Κλειδαράς Αφοί Λάσδα. Η ασφάλεια σας είναι η προτεραιότητα μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας εξηγήσουμε ότι απορία έχετε σχετικά με το κλείδωμα και την πόρτα σας.

Για όσους από εσάς έχετε TikTok μπορείτε να μας βρείτε και να μας ακολουθήσετε. Ανεβάζουμε καθημερινά ενημερωτικό υλικό

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *