Κλειδαράς Περιστέρι 24 ώρες

Κλειδαράς Περιστέρι 24 ώρες

Έχετε μείνει έξω από το σπίτι σας; Αφήσατε τα κλειδιά σας μέσα ή πίσω από την πόρτα; Καλέστε μας και άμεσα θα είναι κλειδαράς εκεί να σας ανοίξει την πόρτα σας χωρίς καμία ζημιά

Έχετε κλείσει όλα τα κλειδιά σας μέσα στο αυτοκίνητο σας;

Ότι αμάξι και να έχετε μπορούμε να σας το ξεκλειδώσουμε χωρίς καμία ζημιά στο αυτοκίνητο ή την κλειδαριά του αυτοκινήτου σας.

Θέλετε να αλλάξετε τα κλειδιά σας;

Αναλαμβάνουμε την άμεση αλλαγή των κλειδιών σας σε όλες τις πόρτες. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και σχετικά με την επιλογή του κυλίνδρου (αφαλό της πόρτας).

Χάλασε οι κλειδαριά της πόρτα σας;

Έχετε το κλειδί σας αλλά δεν ανοίγει η πόρτα σας;

Καλέστε μας και άμεσα θα έρθει κλειδαράς να σας ανοίξει την πόρτα σας και στην συνέχεια να αντικαταστήσουμε την κλειδαριά σας.

Χάσατε όλα τα κλειδιά σας και η πόρτα είναι κλειδωμένη;

Μπορούμε άμεσα να σας ξεκλειδώσουμε την πόρτα σας και να μπείτε σπίτι σας. Βέβαια στην περίπτωση μιας κλειδωμένης πόρτας ανάλογα πάντα με το τι πόρτα έχετε και τι κλειδαριά έχει η πόρτα, σε κάποιες περιπτώσεις η πόρτα ανοίγει χωρίς καταστροφή της κλειδαριάς και άλλη πόρτα μπορεί να απαιτεί καταστροφή της κλειδαριάς, σε κάθε περίπτωση όμως η πόρτα σας δεν θα πάθει την παραμικρή γρατσουνιά.

Ότι και αν έχετε πάθει με την κλειδαριά του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου ή του αυτοκινήτου σας καλέστε μας όλο το 24ωρο.

2105730533 και 6984944444

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *