Κλειδαράς 24 ώρες.

Κλειδαράς 24 ώρες .

Έχετε κλειστεί έξω από το σπίτι σας ή το αυτοκίνητο σας; Έχετε το κλειδί αλλά η πόρτα δεν ανοίγει; Χρειάζεστε κλειδαρά! Καλέστε μας στο 2102626416 και 6984944444. Κάντε κλικ πάνω στο τηλέφωνο για απευθείας κλήση.

Αφήσατε το κλειδί πίσω από την πόρτα

Έχετε αφήσει τα κλειδιά σας πίσω από την πόρτα και τώρα δεν μπορείτε να ανοίξετε απ’έξω; Η πόρτα ανοίγει από κλειδαρά χωρίς καμία ζημιά, είτε είναι πόρτα σιδερένια, ξύλινη ή θωρακισμένη. Ένας επαγγελματίας κλειδαράς θα σας ανοίξει την πόρτα σας άμεσα και χωρίς ζημιά.

Έχετε πόρτα ασφαλείας με το μεγάλο κλειδί (τύπου χρηματοκιβωτίου) και δεν ανοίγει με το κλειδί της

Έχετε κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου και παίρνει κάποια στροφή το κλειδί αλλά η πόρτα δεν ανοίγει; Η πόρτα σας έχει μπλοκάρει, καλό είναι σε μία τέτοια περίπτωση να μην ζορίζετε την πόρτα σας για να ανοίξει, ένας επαγγελματίας κλειδαράς θα την ανοίξει με ξεμπλοκάρισμα της κλειδαριάς και αποφεύγοντας την καταστροφή της. Αν βέβαια αυτό το έχει πάθει η πόρτα σας και άλλη φορά αυτό θα δυσκολέψει λίγο το άνοιγμα της. Υπάρχουν και περιπτώσεις που μπορεί να μπλοκάρει σε βαθμό να θέλει καταστροφή η κλειδαριά για να ανοίξει η πόρτα. Πιο σπάνια περίπτωση αλλά μπορεί να συμβεί.

Σε κάθε περίπτωση ένας επαγγελματίας κλειδαράς θα ανοίξει την πόρτα σας χωρίς η πόρτα να πάθει καμία ζημιά. Αν τώρα αναρωτιέστε γιατί συμβαίνει αυτό στην πόρτα σας θα σας ενημερώσω ότι συμβαίνει από φυσιολογική φθορά της κλειδαριάς, που προκαλείτε από τα χρόνια. Οι κλειδαριές αυτές ο χρόνος ζωής τους είναι περίπου 10 έως 15 χρόνια ανάλογα με την χρήση. Οπότε όπως καταλαβαίνετε καλό είναι να το προλάβετε και να την αλλάξετε ακόμα και αν έχει μπλοκάρει μία φορά.

Έχετε απλή πόρτα και έχετε το κλειδί αλλά δεν ξεκλειδώνει;

Όλες οι κλειδαριές κάποια στιγμή η αλήθεια είναι κάτι θα πάθουν. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να έχει χαλάσει ο κύλινδρος και δεν μπορείτε να την ανοίξετε ή έχει χαλάσει η κλειδαριά. Θα πρέπει να ανοίξουμε πρώτα την πόρτα και στην συνέχεια να δούμε τι ακριβώς έχει χαλάσει και να γίνει αντικατάσταση.

Ότι και αν έχετε πάθει με την πόρτα σας ή με το κλειδί σας, θα σας ανοίξουμε την πόρτα σας χωρίς φυσικά να πάθει καμία ζημιά η πόρτα σας. Θα αντικαταστήσουμε αμέσως την κλειδαριά ή τον κύλινδρο σας και θα είναι η πόρτα σας ξανά λειτουργική.

Μετακομίσατε σε νέο σπίτι και θέλετε να αλλάξετε τα κλειδιά σας;

Πολύ καλά έχετε σκεφτεί, η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνετε σε ένα νέο σπίτι είναι μα αλλάξετε τα κλειδιά. Είναι πολύ σημαντικό να αλλάξετε τα κλειδιά και να είστε βέβαιοι πως μόνο εσείς έχετε κλειδιά για την πόρτα σας.

Μπορούμε άμεσα ότι πόρτα και αν έχετε στο νέος σας σπίτι να σας αλλάξουμε τα κλειδιά σας. Αν θέλετε να μάθετε τι ακριβώς θα κοστίσει η αλλαγή των κλειδιών σας μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφία στο VIBER την πόρτα και εμείς να σας πούμε τι θα κοστίσει.

Με την εγγύηση και την συνέπεια του Κλειδαρά Αφοί Λάσδα από το 1979.

Κλειδαράς 24 ώρες.

Κλειδαράς 24 ώρες.
.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *