Κλειδαράς 24 ώρες

Κλειδαράς 24 ώρες

Έχετε κλειστεί έξω από το σπίτι σας ή το αυτοκίνητο σας; Έχετε το κλειδί αλλά η πόρτα δεν ανοίγει; Χρειάζεστε κλειδαρά! Καλέστε μας στο 2102626416 και 6984944444.

Αφήσατε το κλειδί πίσω από την πόρτα

Έχετε αφήσει τα κλειδιά σας πίσω από την πόρτα και τώρα δεν μπορείτε να ανοίξετε απ’έξω; Η πόρτα ανοίγει από κλειδαρά χωρίς καμία ζημιά, είτε είναι πόρτα σιδερένια, ξύλινη ή θωρακισμένη. Ένας επαγγελματίας κλειδαράς θα σας ανοίξει την πόρτα σας άμεσα και χωρίς ζημιά.

Έχετε πόρτα ασφαλείας με το μεγάλο κλειδί (τύπου χρηματοκιβωτίου) και δεν ανοίγει με το κλειδί της

Έχετε κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου και πέρνει κάποια στροφή το κλειδί αλλά η πόρτα δεν ανοίγει; Η πόρτα σας έχει μπλοκάρει, καλό είναι σε μία τέτοια περίπτωση να μην ζορίζετε την πόρτα σας για να ανοίξει, ένας επαγγελματίας κλειδαράς θα την ανοίξει με ξεμπλοκάρισμα της κλειδαριάς και αποφεύγοντας την καταστροφή της. Αν βέβαια αυτό το έχει πάθει η πόρτα σας και άλλη φορά αυτό θα δυσκολέψει λίγο το άνοιγμα της. Υπάρχουν και περιπτώσεις που μπορεί να μπλοκάρει σε βαθμό να θέλει καταστροφή η κλειδαριά για να ανοίξει η πόρτα. Πιο σπάνια περίπτωση αλλά μπορεί να συμβεί. Σε κάθε περίπτωση ένας επαγγελματίας κλειδαράς θα ανοίξει την πόρτα σας χωρίς η πόρτα να πάθει καμία ζημιά. Αν τώρα αναρωτιέστε γιατί συμβαίνει αυτό στην πόρτα σας θα σας ενημερώσω ότι συμβαίνει από φυσιολογική φθορά της κλειδαριάς, που προκαλείτε από τα χρόνια. Οι κλειδαριές αυτές ο χρόνος ζωής τους είναι περίπου 10 έως 15 χρόνια ανάλογα με την χρήση. Οπότε όπως καταλαβαίνετε καλό είναι να το προλάβετε και να την αλλάξετε ακόμα και αν έχει μπλοκάρει μία φορά.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *