Μάθετε για τις κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος.

Μάθετε για τις κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος.

Αυτόματο κλείδωμα, μέγιστη ασφάλεια σε όλες τις πόρτες.

Οι τεχνολογία προχώρησε πάρα πολύ πλέον και στις κλειδαριές. Νέες κλειδαριές για όλους τους τύπους πορτών που προσφέρουν μεγάλη ευκολία τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Απροβλημάτιστη και αξιόπιστη λειτουργία των νέων συστημάτων κλειδώματος.

Μπορείτε πλέον ακόμα και να χειριστείτε την πόρτα σας εξ αποστάσεως. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι κλειδαριών που εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς.

Κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος για πόρτες πολυκατοικιών που μπορούν και συνεργάζονται με τα υπάρχων κουδούνια. Η πόρτα σας θα είναι πάντα κλειδωμένη και όταν ένας επισκέπτης σας χτυπήσει το κουδούνι η πόρτα ξεκλειδώνει αυτόματα πατώντας το μπουτόν του κουδουνιού σας όπως κάνατε πάντοτε. Όταν ο επισκέπτης εισέλθει μέσα και κλείσει την πόρτα η πόρτα θα ξανά κλειδώσει αυτόματα.

Μάθετε και ενημερωθείτε για τις κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος.

Ηλεκτρομηχανικές κλειδαριές για επαγγελματικούς χώρους με δυνατότητα μνήμης για την ώρα και ποιος μπήκε ή βγήκε από τον επαγγελματικό σας χώρο. Μπορείτε από το κινητό σας να έχετε πλήρη ενημέρωση έως και 100 ατόμων.

Κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος για το σπίτι σας. Ακόμα και για σπίτια που ενοικιάζονται με το σύστημα AirBnB να μπορείτε να δώσετε πρόσβαση ή να καταργήσετε την πρόσβαση ενός ατόμου χωρίς να χρειάζεται να πάτε εκεί να παραδώσετε ή να πάρετε τα κλειδιά σας.

Αν θέλετε να κάνετε την κλειδαριά σας αυτόματου κλειδώματος αλλά δεν γνωρίζετε τι ακριβώς θα σας εξυπηρετούσε ρωτήστε μας, θα σας δώσουμε την καλύτερη λύση που εξυπηρετεί τις ανάγκες είτε σε έναν οικιακό χώρο είτε σε επαγγελματικό. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2102626416 και 6984944444

.

Δείτε κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *