Ξεχάσατε τα κλειδιά σας μέσα;

Ξεχάσατε τα κλειδιά σας μέσα;

Κλείσατε την πόρτα και αφήσατε τα κλειδιά σας μέσα στο σπίτι ή πίσω από την πόρτα;

Αφήσατε τα κλειδιά σας μέσα στο σπίτι και κλείσατε την πόρτα. Με το που κλείνει η πόρτα διαπιστώνετε πως δεν έχετε στα χέρια σας τα κλειδιά σας. Μην πανικοβάλλεστε και μην ανυσειχείτε καθόλου. Καλέστε μας όλο το 24ωρο στο 2102626416 και 6984944444 και άμεσα θα είναι κοντά σας τεχνικός κλειδαράς να σας ανοίξει την πόρτα του σπίτιού σας χωρίς καμία ζημιά.

Κλειδαράς 24 ώρες περιοχές εξυπηρέτησης

Κλειδαράς Ίλιον

Κλειδαράς Πετρούπολη

Κλειδαράς Περιστέρι

Κλειδαράς Αιγάλεω

Κλειδαράς Καματερό

Κλειδαράς Αγίους Αναργύρους

Βρείτε αξιόπιστους τεχνίτες όλο το 24ωρο. Υπηρεσίες κλειδαρά από κλειδαράδες με πολυετή πύρα στο χώρο του κλειδιού και τις κλειδαριάς. Σε όλες μας τις υπηρεσίες θα βρείτε χαμηλές τιμές.

Παρέχουμε πολλές εξειδικευμένες υπηρεσίες κλειδαρά, κάποιες από τις υπηρεσίες μας είναι 24 ώρες κάποιες άλλες είναι σε ωράρια καταστημάτων

Υπηρεσίες που παρέχουμε 24 ώρες

  • Άνοιγμα όλων των πορτών**
  • Άνοιγμα αυτοκινήτων

Παρέχουμε 24ωρη εξυπηρέτηση αν έχετε κλειστεί έξω από το σπίτι σας ή έξω από το αυτοκίνητο σας. Υπάρχουν περιπτώσεις όμως που αν είναι ώρα κοινής υσιχίας κνα μην υπαρχει η δυνατότητα να ανοίξουμε. Δηλαδή αν είναι πόρτα ασφαλείας κλειδωμένη και έχετε χάσει τα κλειδιά λόγο ότι χρειάζεται θόρυβος για ανοίξει η πόρτα σίγουρα θα πρέπει να την ανοίξουμε ώρα που επιτρέπει να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δράπανο και τροχό, εργαλεία βαρέως τύπου που κάνουν αρκετό θόρυβο. Σε κάθε άλλη περίπτωση είμαστε σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο.

Υπηρεσίες που παρέχουμε σε ώρες εργάσιμες

Κατασκευάζουμε όλα τα κλειδιά των αυτοκινήτων με immobilizer και τηλεχειρισμό νέας γενιά αλλά και κλειδιά παλιάς γενιάς

Αν έχετε χάσει όλα τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας μπορούμε με έξτρα χρέωση να φτιάξουμε εξ αρχής το κλειδί του οχήματος σας επί τόπου. Χωρίς να χρειαστεί να μετακινήσετε το αυτοκίνητο σας ερχομαστε στο χώρο σας και σας κατασκευάζουμε το κλειδί που χάσατε.

Προσπάθησαν να διαρρήξουν το αυτοκίνητο σας και δεν λειτουργούν οι κλειδαριές , έχει φθαρεί ο διακόπτης της μίζας και δεν λειτουργεί σωστά; Μπορούμε να σας επισκευάσουμε τις κλειδαριές και τον διακόπτη της μίζας ότι και αν έχουν πάθει. Σε περίπτωση που χρειάζεστε καινούρια κλειδαριά προσαρμόζουμε το υπάρχον κλειδί του αυτοκινήτου σας στη καινούρια κλειδαριά. Σε καμία περίπτωση δεν θα έχετε άλλο κλειδί για την πόρτα και άλλο για τον διακόπτη. Άλλωστε αυτό δεν θα ήταν πρακτικά καθόλου καλό. Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ και να δείτε πιο αναλυτικά πληροφορίες για την επισκευή των κλειδαριών.

Επισκευάζουμε και αντικαθιστούμε παντός τύπου ρολά διαμερισμάτων!
Με συνέπεια, επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και λογικές τιμές!
Επισκευάζουμε τα παλιά σας ρολά ξύλινα, αλουμινίου και πλαστικά. Αντικατάσταση παλιού ξύλινου ρολού σε νέου τύπου αλουμινίου ή πλαστικό σε όλα τα χρώματα.