Πως λειτουργεί το κλειδί του αυτοκινήτου σας.

Πως λειτουργεί το κλειδί του αυτοκινήτου σας.

Τι είναι το immobilizer του αυτοκινήτου?

Συχνά αναρωτιέστε τι είναι το immobilizer και τι ο τηλεχειρισμός σε ένα αυτοκίνητο.

Δείτε το κλειδί σας.Αποτελείται από ένα πλαστικό μέρος και παρακάτω διαθέτει και ένα μεταλλικό μέρος (η λάμα του κλειδιού).

Στο πάνω μέρος, του κλειδιού υπάρχουν τα κουμπάκια,που μας επιτρέπουν να χειριζόμαστε το αυτοκίνητό μας από μακριά,άνοιγμα-κλείσιμο κ.τ.λ.Στο εσωτερικό του κλειδιού υπάρχει η ηλεκτρονική πλακέτα που δίνει εντολές.

Πάμε τώρα να δούμε τι είναι όλα αυτά,τι είναι σημαντικό για να λειτουργεί το αυτοκίνητο.

  1. Στο εσωτερικό του κλειδιού πέρα από την πλακέτα του τηλεχειρισμού,υπάρχει και ένα τσιπ όπου αυτό είναι και από τα πιο σημαντικά.Γιατί είναι τόσο σημαντικό αυτό?Γιατί αυτό διαθέτει έναν κωδικό,υπάρχει και στο αμάξι κάτι αντίστοιχο έτσι όταν τοποθετούμε το κλειδί μας στο διακόπτη γίνεται μια αυτόματη διαδικασία,δίνονται η κωδικοί και στην συνέχεια λειτουργεί το αυτοκίνητο.Αυτό ονομάζεται immobilizer.
  2. Τα κουμπάκια του τηλεχειρισμού,είναι ένα ανεξάρτητο πράγμα πους μας επιτρέπει να ανοίγει και να κλείνει το αμάξι μας από μακριά.
  3. Το μεταλλικό μέρος του κλειδιού,είναι η λάμα αυτό που τοποθετούμε στο διακόπτη του αυτοκινήτου μας (στην μίζα).Είναι ένας μηχανικός κωδικός που επιτρέπει,να γυρίσει ο διακόπτη μας.

Από όλα τα παραπάνω που αναφέραμε ,το πιο σημαντικό για τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι το immobilizer,χωρίς αυτό δεν μπορεί να πάρει μπροστά το αυτοκίνητό μας.

Επομένως ο τηλεχειρισμός του αυτοκινήτου είναι κάτι δευτερεύον για τα περισσότερα αυτοκίνητα.Εξαιρούνται κάποια αυτοκίνητα που είναι απαραίτητος και ο τηλεχειρισμός.

Είμαστε στην διάθεσή σας,για οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να μας καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα 2105730533-2102626416-6976032760

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα σας βοηθήσει άμεσα με το κλειδί του δικού σας αυτοκινήτου ή το πιθανό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με την κλειδαριά του αυτοκινήτου σας!

Πως λειτουργεί το κλειδί του αυτοκινήτου σας

2 σκέψεις για το “Πως λειτουργεί το κλειδί του αυτοκινήτου σας.”

  1. Πέτρος Σακελλαρίου

    Καλησπέρα από απροσεξία έπλυνα βιολογικά το κλειδί του Χόντα τζαζ 2005 μοντέλο το άνοιξα το καθάρισα αλλά καμία απόκριση ίσως να βραχυκυκλωσε η μπαταρία του θα το τσεκαρω, άνοιξα με τη λάμα του το αυτοκίνητο και το έβαλα μπροστά κανονικά και έκανα τη δουλειά μου, προφανώς δεν έχει immobilizer αλλά απλά τηλεχειρισμό. Από καιρό θέλω να φτιάξω αντικλειδι αφού είναι το μοναδικό που έχω. Πόσο θα μου στοιχήσει ένα όμοιο του; Περιμένω νέα σας ευχαριστώ

  2. Καλημέρα σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2102626416. το υπολογίζετε περίπου από 90 έως 110€

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *