Χάλασε η κλειδαριά του αυτοκινήτου σας;

Χάλασε η κλειδαριά του αυτοκινήτου σας;

Χάλασε η κλειδαριά/διακόπτης μίζας/αφαλός τις κλειδαριάς του αυτοκινήτου σας;

Δεν λειτουργεί καλά ο διακόπτης της μίζας; Διαβάστε παρακάτω και βρείτε τη λύση του προσωρινού σας προβλήματος.

Φυσική φθορά χρήσης

Από την καθημερινή χρήση οι κλειδαριές του αυτοκινήτου σας φθείρονται με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν καλά. Αν μαγκώνει το κλειδί σε κάποια κλειδαριά ένας τρόπος για προσωρινά χωρίς να πάτε σε τεχνικό είναι να ρίξετε αντισκωριακό σπρέι WD-40 να πάει καλά μέσα στο εσωτερικό της κλειδαριά σας αυτό θα παρατείνει λίγο το χρόνο της επισκευής που σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστεί.

Απόπειρα διάρρηξης;

Αν έχετε πέσει θύμα διάρρηξης της περισσότερες φορές οι διαρρήκτες βάζουν κατσαβίδι με αποτέλεσμα να καταστρέφουν την κλειδαριά της πόρτας και να μην μπαίνει καν το κλειδί μέσα για να ανοίξετε το αυτοκίνητο σας. Σε αυτήν την περίπτωση σίγουρα θα πρέπει να επισκεφθείτε έναν κλειδαρά να επισκευάσει την βλάβη ή να αλλαχτεί η κλειδαριά αν δεν επισκευάζετε.

Κόλλησε το κλειδί κλειδί στο διακόπτη και δεν βγαίνει;

Στην περίπτωση που κόλλησε το κλειδί στο διακόπτη και δεν βγαίνει μην το προσπαθείτε ζορίζοντας το γιατί ένα λάθος τράβηγμα του κλειδιού με βία θα δημιουργηθεί μεγαλύτερη ζημιά από ότι έχει συμβεί. Αυτό συμβαίνει από μεγάλη φθορά στο εσωτερικού του διακόπτη. Θα πρέπει να έρθει εκεί τεχνικός να βγάλει το κλειδί με τεχνική δεξιότητα και στην συνέχεια να γίνει επισκευή της ζημιάς.

Αν γίνει αλλαγή της κλειδαριάς θα έχω δύο κλειδιά για το αμάξι ;

Στην περίπτωση που δεν μπορεί να γίνει επισκευή της κλειδαριάς και πρέπει να γίνει αλλαγή με καινούρια κλειδαριά. Προσαρμόζετε το κλειδί που είδη έχει το αυτοκίνητο σας με την καινούρια κλειδαριά.

Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ένας ειδικευμένος τεχνίτης κλειδαράς. Οπότε σε κάθε περίπτωση αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την κλειδαριά του αυτοκινήτου σας θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα τεχνίτη κλειδαρά που θα σας λύσει το πρόβλημα σας σωστά και όχι πρόχειρα.

Ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε με τις κλειδαριές του αυτοκινήτου σας ρωτήστε μας. Καλέστε μας και έναν τεχνικός θα σας λύσει όποια απορία και να έχετε. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2102626416 και 6984944444

Διαβάστε επισκευή κλειδαριάς αυτοκινήτου

E-shop: locksonline.gr κάντε τις παραγγελίες σας και τις αγορές σας από το διαδύκτιο εύκολα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *