Κλειδιά immobilizer

Κλειδιά Immobilizer σε οικονομικές τιμές 6976032760

Κλειδιά Immobilizer για όλες τις μάρκες όχημάτων

Στα καταστήματα θα βρείτε κλειδιά immobilizer και τηλεχειρισμού για όλες τις μάρκες και τύπους των οχημάτων. Σας φτιάχνουμε αντίγραφο του κλειδιού σας άμεσα. Αν έχετε χάσει όλα σας τα κλειδιά του οχήματος σας, εμείς σας κατασκευάζουμε αυθημερόν εξ αρχής κλειδί, δυνατότητα κατασκευής κλειδιού στο χώρο σας. E-shop: locksonline.gr

Κλειδιά immobilizer

Με ειδικά μηχανήματα για την κατασκευή και προγραμματισμό των κλειδιών Immobilizer και με τηλεχειρισμό όλων των αυτοκινήτων της αγοράς με γνήσια κλειδιά στο ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Κλειδιά Immobilizer

Κλειδιά Immobilizer

Διαγνωστικά μηχανήματα νέας γενιάς, προγραμματισμού κλειδιών immobilizer.

Όλα τα ηλεκτρονικά μηχανήματα προγραμματισμού κλειδιών που συνδέονται στο όχημα σας είναι πιστοποιημένα και κατάλληλα για όλα τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα. Διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που εγγυώνται πως δεν θα δημιουργήσουν κανένα απολύτως πρόβλημα στο όχημα σας.

**Μην εμπιστεύεστε αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης μηχανήματα προγραμματισμού κλειδιών αυτοκινήτων και μηχανών.

Μεγάλη γκάμα κλειδιών immobilizer για όλες τις μάρκες και τύπους αυτοκινήτων και μηχανών

Κατασκευή κλειδιών αυτοκινήτου εξ αρχής αν έχετε χάσει όλα σας τα κλειδιά. Σε οικονομικές τιμές και άμεση παράδοση. Δυνατότητα κατασκευής κλειδιών στο χώρο σας, με επιπλέον χρέωση. Καλέστε στο 6976032760 και στο 2102626416

immobilizer-slider-kleidianew11-1030x400

Στο κατάστημά μας διαθέτουμε γνήσια κλειδιά των αυτοκινήτων σας.

Προγραμματισμός Κλειδιού μέσω EEPROM (Μας φέρνετε τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου σας και σας φτιάχνουμε κλειδί.)

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε προβλήματα χαμένων κλειδιών του αυτοκινήτου σας αλλά και της μηχανή σας.

Επισκευάζουμε την προβληματική κλειδαριά του αυτοκινήτου σας ή την αντικαθιστούμε με άλλη αφού πρώτα την ρυθμίσουμε με το δικό σας κλειδί σωστά.

Κλειδί-autokinito

Κατασκευή κλειδιών Immobilizer & αντικατάσταση χαμένων κλειδιών

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα κλειδιών immobilizer αυτοκινήτου – moto, τηλεχειριστηρίων αυτοκινήτων και ανταλλακτικά αυτών. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη μας από εξειδικευμένο προσωπικό. Αφού διαθέτουμε εξειδικευμένα μηχανήματα κωδικοποίησης, κοπής, προγραμματισμού και αντιγραφή κλειδιών immobilizer αυτοκινήτων και μηχανών. Επίσης σας απαλλάσσουμε από το πονοκέφαλο των χαμένων κλειδιών και από περιττό κόστος χρόνου και χρήματος της αντιπροσωπίας για δημιουργία νέων κλειδιών

% Ce% ba% ce% b5% ce% bb% ce% b9% cf% 86% ce% bf% ce% b9_smart

Immobilizer Αυτοκινήτων

Το σύστημα ακινητοποίησης αυτοκινήτου (immobilizer ή ακινητοποίησης) είναι μία ηλεκτρονική συσκευή που εγκαθίσταται σε ένα αυτοκίνητο που αποτρέπει τον κινητήρα από το ξεκινήσει. Αυτό ακυρώνει το βραχυκύκλωμα καλωδίων πριν από το κλειδί αφότου έχει επιτευχθεί η είσοδος.

  • Κατασκευή κλειδιών immobilizer
  • ΕΠΙΣΚΕΥΗ τηλεχειριστηρίων (μπουτόν, μπαταρίες, καθαρισμός, προγραμματισμός)
  • Αντιγράφουμε, προγραμματίζουμε και επισκευάζουμε κλειδιά αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών με IMMOBILIZER και τηλεχειρισμό με διαγνωστικά μηχανήματα της πιο σύγχρονης τεχνολογίας.
  • Κατασκευάζουμε κλειδιά εξαρχής σε περίπτωση που έχουν χαθεί όλα τα κλειδιά του αυτοκινήτου ή και της μοτοσυκλέτας.

Αν έχετε μόνο ένα κλειδί για το αυτοκίνητο σας φροντίστε για την άμεση αντιγραφή του. Ένα κλειδί μόνο είναι να σαν να μην έχετε κανένα. Μην αμελείτε το εφεδρικό κλειδί του οχήματος σας.

Επισκεφθείτε το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο locksonline.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο TikTok

Κλειδαράς Αφοί Λάσδα, με αξιοπιστία και συνέπεια από το 1979